Som vanligt...

blir vi försenade så då kan jag passa på att skriva lite... det finns nämligen en person som jag tycker förtjänar ett alldeles eget inlägg, vem kan nu det vara jo min alldeles underbara vän och kollega Sarah.

Vi träffades alltså på jobbet. Som ni vet kan det ju vara lite ovant och stelt sådär när man kommer som ny på en arbetsplats. Det är många som ska hälsas på och socialiseras med. Men så kom då denna underbara kvinna in i rummet. Ja, jag minns det som igår därför att istället för att ta i hand som man brukar då man träffas för första gången så kramade hon mig. Jag blev så himla glad! Inte många som ger sig på sånt vid första mötet, för all del.. vem vet jag kan ju ha skabb? löss? Eller någon annan väldigt smittsam sjukdom.

Nåväl, jag visste direkt att denna tjej skulle jag komma att gilla och visst fick jag rätt. Vi har haft så skoj ihop.
Sarah är en utan att överdriva en av de snällaste och varmaste människor jag träffat, plus att hon är rätt så galen också. Sånt gillar vi. Hon tänker på alla, fixar och trixar för alla i sin närhet och framför allt hennes gullunge Tilde. Men jag tycker nog allt att hon borde tänka lite mer på sig själv ibland och dessutom inte oroa sig så mkt för alla små saker som händer runtom i livet.

Jag saknar henne något enormt. Har nog aldrig gillat en person så mkt efter så kort tid och det säger väldigt mkt. Jag är helt säker på att det inte finns någon som kan ogilla henne. Det finns verkligen inget ont i den tjejen!

Sarah, du är underbar och du har gjort världens bästa jobb med din fantastiska Tilde!!


Kommentarer
Postat av: Sarah

Tusen tack Linnea!! fina fina du <3 <3 <3.

2009-07-19 @ 14:52:21
Postat av: bente

Hej.

Kul att hitta in på din blogg, vilken fin liten kille du har kram bente

2009-07-19 @ 19:55:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0